07/02/2019, Saat: 19:12
(Son Düzenleme: 07/02/2019, Saat: 19:18, Düzenleyen: batmanforever.)
Geleneksel tıraşa geçtikten 1 yıl sonra başlamadan önce en son kullandığım "Gillette Fusion ProGlide" 'ı bir deneyeyim dedim. Aman Allah'ım bu nasıl bir eziyetmiş dedim kendi kendime birinci perdeyi zor bitirdim. 2. perdeye o dönem kullandığım EJ DE89'u hazırladım ve tıraşımı büyük bir keyifle tamamladım.
Mantık çok basit 5 bıçaklı kartuş sistemiyle tek geçişte kılların tamamını alabiliyor musunuz? Hayır... Ne yapmak gerekiyor birkaç kez üstünden geçmek gerekiyor.
Aynı yerden bir kaç kez geçen kartuşlu sistem kaç kez ciltle temas ediyor? 4 çekişte 5 bıçaktan 20 kez
Peki, DE aletle cilt kaç kez temas ediyor? 5 çekiş'te 5 kez
Hangi yöntem cildi daha az yoruyor? DE
Tüketim ekonomisi bize her alanda olduğu bigi bu alanda da kullan-at'ı dayatıyor. Olaya bu açıdan da bakmak lazım
Not: Sayı ve rakamlara lütfen takılmayın anlaşılır olsun diye bu sayıları seçtim.
Mantık çok basit 5 bıçaklı kartuş sistemiyle tek geçişte kılların tamamını alabiliyor musunuz? Hayır... Ne yapmak gerekiyor birkaç kez üstünden geçmek gerekiyor.
Aynı yerden bir kaç kez geçen kartuşlu sistem kaç kez ciltle temas ediyor? 4 çekişte 5 bıçaktan 20 kez
Peki, DE aletle cilt kaç kez temas ediyor? 5 çekiş'te 5 kez
Hangi yöntem cildi daha az yoruyor? DE
Tüketim ekonomisi bize her alanda olduğu bigi bu alanda da kullan-at'ı dayatıyor. Olaya bu açıdan da bakmak lazım
Not: Sayı ve rakamlara lütfen takılmayın anlaşılır olsun diye bu sayıları seçtim.