09/02/2019, Saat: 22:43
(09/02/2019, Saat: 21:40)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arko berber tıraş sabunun geliştirilebilmesi için öncelik toplumun gelenesek tıraşa önem vermesi gerekir metal tıraş aletleri,jiletler,ustralar flan ne yazıkki önem yok sadece berberler kullanıyor bu sabunları küçük bir azınlığıda buna katabiliriz Durum buyken arko nasıl gelişsin üretici görüyor halkın geleneksel tıraşa bakışını pazarın çoğunluğu hazır tıraş köpüklere teslim En iyi sabunu geliştirip piyasaya sürsen bile vatandaş hazır köpüğünden vazgeçmez anlatabiliyormuyum genc nesil tıraş köpüklerine yönelmişken arkonun olası yeni geliştireceği sabuna kimse bakmaz sizlerden ricam şuanki arkoyla devam yerli sabunumuzu kötülemeyelim bari bunu yapmayalım ecnebiler arkoya aşıkken bizim kötülememiz doğru değil seversin sevmezsin kişisel görüşlere saygım sonsuz ama kötüleme çünkü bir tane sabunumuz var ecnebilerden çok bizim bu sabuna aşık olmalıyız
Geleneksel tıraşa başlayana kadar sadece gillette ürünleri kullandım. Piayasanın çoğu ürün gamında en pahalısı sayılır. Şimdi geleneksel tıraş a başladım deyip iki makine aldım 20 çeşit jilet aldım kendim için doğruyu arıyorum diye. 4 çeşit de sabun aldım ama arko sabun fiyatının dışında bence bilimçaltımızda duygusal bir yeri var ki hoşuma gidiyor kullanmak.