14/02/2019, Saat: 17:54
(Son Düzenleme: 14/02/2019, Saat: 18:10, Düzenleyen: fatihbyfah.)
Sayın @ekilic2 komşum bilgilendirmeler için teşekkür ederim. Forumdan öğrendiğim yöntemler dışında uygulama yapmıyorum. Uygulanan yöntemlerden zarar görüldüğünü de hiç forumda okumadım. Altta vereceğim linke göz atmanızı tavsiye ederim. Sayın lord sirkeli suda kaynatmakla başlayıp medikal dezenfektanla bitirmiş. Başka komşumuz yine aynı linkte ipa ile ilgili bilgiler vermiş. Çoğunlukla forumda adı geçen barbicide ipa içerikli dezenfektan demiş. Barbicide bulması ve fiyatı problem olduğu için ben ipa yı tercih ettim. Sayın lord yorum yazdığında yıl 2011 ve günümüzde ki yorumlara baktığımızda aletlere zarar geldiği yazmamış yada benim gözümden kaçmış
Bu konudan öğrendiğim 1-1 sulandırmalı çamaşır suyunda bekletme ve kaynatma yöntemi 2. El aldığım plastik aksamı olmayan veya sökülebilen makinalarda 1 defaya mahsus uygulanan durum.
Dönemsel temizlikte zaten listerin ağız ve diş sağlığı için kullanılıyor. Sonrasında ki diş fırçası ve macun yine ağız ve diş sağlığı. Son olarak izopropil alkol zaten bildiğimiz alkol kolonya diyelim pahalı olsun biraz
Düzeltme: komşular link zaten bu konuymuş. Sadece 1. Sayfadan başlamışım kusuruma bakmayın
Bu konudan öğrendiğim 1-1 sulandırmalı çamaşır suyunda bekletme ve kaynatma yöntemi 2. El aldığım plastik aksamı olmayan veya sökülebilen makinalarda 1 defaya mahsus uygulanan durum.
Dönemsel temizlikte zaten listerin ağız ve diş sağlığı için kullanılıyor. Sonrasında ki diş fırçası ve macun yine ağız ve diş sağlığı. Son olarak izopropil alkol zaten bildiğimiz alkol kolonya diyelim pahalı olsun biraz
Düzeltme: komşular link zaten bu konuymuş. Sadece 1. Sayfadan başlamışım kusuruma bakmayın