24/02/2019, Saat: 14:43
(24/02/2019, Saat: 14:10)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Cem HazirSerdar abi Daelim üst kat komşumda var. Emin değilim ama 400lük olması lazım scooter. Anahtarsız çalıştırma falan benim gibi 125lik kullanan için ilginç özellikler.. İlk aldığında bak bakalım motor iş yapar deyip vermişti motoru şehiriçi bile farkında olmadan 100 yapınca, gözüm korktu ilgilenmedim bir daha..
Kardesim bu sene gidemedik gerci gitsek ne olacak, motorlar 100bin seviyelerine dayanmıs. Neyse proraso harika bir sey yapmıs bence, bu tarz farklı mecralarda ozellikle meraklı kullanıcıları bulmak cok yerinde bir karar olmus.
Benelli motorlarını kullanmadım ama cok arkadasta rastladım ustune oturdum, motor korumalarından cakmaklıgına makina komple dolu geliyor. Yeni baslayanlar icin ekstra masrafsız harika motorlar bence.
Soru: Arkadaslar Daelim markasını kullanan veya kullanıcısı olan tanıdıgınız varmıdır. Cok entresan motorlar, kucuk scooterlarında bile celik fren hortumu falan kullanmıslar gecen denk geldim ilgimi cekti. Yaklasık 15bin km de gordum kenarına kosesine baktım ne pas ne oksitlenme vardı hicbir yerinde, kaliteli malzeme kullanılmıs. Bu yeni S3 model scooter ı ilgimi cekti, bilgisi olan varmıdır, servisi vs. uzun donemde bir sorunu sıkıntısı varmı.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi