Komşularım,
Bir Aliexpress mudavimi olarak merak ettim ve 4.8 yıldızın altında puan almadığı için sipariş ettim. 15 gün içerisinde teslim edildi, mağaza çok ilgili, her adımda mutlaka bilgilendirme yapıyor.
3 farklı jiletle denedim: Perma-Sharp, Rapira ve Derby Usta. İçlerinde en kötü performans veren Derby Usta oldu maalesef. Kendi jiletlerinin denemedim ama diğer komşularımın dediği üzere kötüymüş.
Makinanın 6 ayarı var, agresiflik 1'den 6'ya doğru yükseliyor. 1. ayar gerçekten çok yumuşak kalıyor ve sakalları almıyor. 6. ayar agresif, ideali 4-6 arası deneyimlediğim.
Bundan başka elimde Yuma, Rimei ve WS olduğundan dolayı ağırlık anlamında karşılaştırma yapamayacağım ama makina bana ağır geldi. Tıraşın ortasında gerçekten de tutmaktan yoruldum ama bu bir yandan da pozitif bir etki yaratıyor, makina kendini belli ediyor ve bıçaktan öte seni ben tıraş ediyorum diyor. Gerçekten de ağırlığı tıraş esnasında belli oluyor ve bir kat daha konforlu tıraş oluyorsunuz.
Denemek isteyenler mutlaka alsınlar, hiç pişman olmazsınız. Gerçekten de şık makina.
Hadi hayırlı tıraşlar!