21/04/2019, Saat: 12:06
(21/04/2019, Saat: 10:12)Bilge_Kagan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşte tecrübe böyle bir şey demek ki. Biraz sıkılınca forumdaki konuları okuyayım dedim. Bu iletide anlatılan kişi aynı ben önce merkur Futur aldım sakallarım çok yatık olduğu için temiz tıraş elde edemedim. Günlük tıraş olan biriyim işim nedeniyle. Üstadların uyarmasına rağmen gidip R-41 aldım. İlk tıraşımda işte makine bu dedim çünkü tek perde de en yatık olan bölgede bile sakal kalmamıştı. Hem de ne bir noktasal kesik ne bir tahriş vardı. Taa ki 4. Günün şafağına kadar. 4. Gün sabah bir tıraş oldum yüzüm kıpkırmızı pancar gibi. Tahriş yok ama kızarıklık var. Allah allah bu ne diyorum kendi kendime o zamanlar da yeni başladığım için kıl dönmesi ve batık nedir haberim yok. Meğer tüm yüzüm batık içinde kalmış. Haftasonu bütün sakalları toplu iğneyle ucunu çıkarıp uzamasını bekleyip futura geri döndüm. Yüzümün eski haline gelmesi 1 ayı aldı. Sonra Çinli yintal rimei Mühle rocca derken çok alet deneyip alıp sattım. 1 sene sonra anladım ki günlük tıraş için aşırı agresif alete gerek yok futur 0.5 ayarında günlük ayarında tıraş olmaya başladım. Dün de EJ barley sipariş ettim Pazartesi gelmiş olur bakalım benim deneyimim nasıl olacak
O kadar agresif alet denedikten sonra EJ89 Barley ile ilgili tecrübe ve deyimlerinizi mutlaka burada okumak isterim komşum. Zira benimde sizin gibi elimde hep agresif aletler bulunmakta.