(22/04/2019, Saat: 01:57)CK89 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bazi urunler veya bazi saticilarda olabilir, ama bu urunun altinda yazildigi icin bende objektif degerlendirmemi yapmak istiyorum,
Urun EJ sitesinde: https://www.edwinjagger.co.uk/edwin-jagg...adger.html
20.83 pound vergisiz ve 25 pound vergili fiyati.
157 tl vergisiz ve 189 tl vergili.
Adamin sattigi fiyat 150 tl, bence makul sattigi fiyat. Genele yakin fiyatlarda satiyor.
Ayni fircayi bir yerden 15 pounda alabilirsen, ben diger saticilari pahali satiyor diye suclayamam.
Cunku bir yer kampanya yapmistir, cok urun almistir, bir sebebi vardir.
Ama satici her yerde 20-25 pounda satilan urunu, 30-35 pounda satiyorsa o zaman pahali satiyor diyebilirim.
Fiyatlari genelle kiyaslayinca, tiras sektorunde olan yerli saticilarin fiyatlari makul.
Ama daha ucuza buldugunuz yerleri paylasin, cunku para herkes icin degerli.
Ben Connaught Shavingi senin sayende ogrendim, bu firma genelden daha ucuza satiyor cogu urunu.
Ben bazi urunleri Amerikadan degil Connaught Shavingten aliyorum, cunku arada ciddi fiyat farki var.
Ama diger firmalar pahali satiyor diye dusunmuyorum, cunku sattiklari fiyatlar genelle ayni.
Üstat, benim mesajım zaten geneldi.
Bu fırçanın piyasasını zaten hiç bimiyorum ... konuyu okurken, konunun bu yöne doğru evrildiğini gördüğüm için yazdım .. yoksa evet, Türkiye de geçerli bir rakama satılıyor gibi gözüküyor. Başka ithal ürünler de var normal fiyatlara satılan mesela Proraso gibi .. veya jiletler gibi ... ama diğer ürünlere pek aklım yatmıyor. neyse..
Bu arada Connaught da takipsiz gönderi seçeneği kalkmış .. gönderi fiyatıda 9 Sterlin civarına çıkmış... 22 sterlini geçmeden yapılacak alışverişte büyük rakam çıkıyor.. çoğu ürün de esprisi kalmıyor pek .. bir ingiliz sitesi var bir tek sanırım takipsiz gönderi yapan ... Amerika dan da gümrük bedelini ödemeden, 25usd altına alınabilecek mantıklı seçenekler çok değil ...
Aman yaaa... zaten işimiz sadece traş olsaydı, yurdumun öz ve öz çocuğu Arko sabunu, Banat veya Başak fırçaya sürüp ve Perma Sharp sineği kaydırırdık ...acık şımarıklık arayışındayız, tüm mesele bu, olsun o kadar