26/05/2019, Saat: 11:25
komşum merhaba, evet kulladığım orak agresif bir alet.
dinlendirme konusunda kesinlikle haklısınız, fakat zaman problemi olmaması nedeniyle haftasonu tıraşlarını hep dört gözle bekliyorum, bu yüzden dayanamayıp deneme tıraşımı sabah kalktıktan hemen sonra gerçekleştirdim
sonuç gerçekten oldukça güzel, cildi fazla yormamak adına tek perde tıraş oldum.
gayet sinek kaydı ve konforlu bir sonuç aldım.
değerlendirme olarak Derby usta benim için de mild aletlerle kesinlikle kullanılmaması gereken, ancak agresif aletlerle güzel performans sunan bir jilet olarak kayıtlara geçti.
dinlendirme konusunda kesinlikle haklısınız, fakat zaman problemi olmaması nedeniyle haftasonu tıraşlarını hep dört gözle bekliyorum, bu yüzden dayanamayıp deneme tıraşımı sabah kalktıktan hemen sonra gerçekleştirdim
sonuç gerçekten oldukça güzel, cildi fazla yormamak adına tek perde tıraş oldum.
gayet sinek kaydı ve konforlu bir sonuç aldım.
değerlendirme olarak Derby usta benim için de mild aletlerle kesinlikle kullanılmaması gereken, ancak agresif aletlerle güzel performans sunan bir jilet olarak kayıtlara geçti.
(26/05/2019, Saat: 10:35)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum, yanlış bilmiyorsam Orak, Yuma'nın benzeri diye biliyorum. Bu sebeple cildiniz yorgunsa dinlendirmenizi öneririm, ki agresifliği sizi yormasın. Yuma'da ve Rimei'de muhteşem olmasada iş çıkartıyor. Bir Perma-Sharp vb işlevi beklemeyin, o performanta değildir. Alışmak için zaman gerekiyor.