10/06/2019, Saat: 14:19
(10/06/2019, Saat: 14:13)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha once yazdım mı hatırlamıyorum ama, bazen zaman icinde zevklerde degisiyor. İlk zamanlar en yumusagı en silvertipi olsun diye onceligim olurken, son zamanlarda 2 bandlara daha cok gecis yaptım. Aynı sekilde baskaları da belki bulbdan fana, veya tam tersi gecislerde bulunmustur. En buyugu olsun diyen satıp, 24mm ile daha mutlu olmustur vs.Zamanla deneyeceğime eminim geleneksel tıraş işi gerçekten uçsuz bucaksız bir deniz. Ancak şu an için 24 mm'den daha büyük olmaması benim için daha iyi olacak. Sentetik bir tane fırçam var, markası İrem olabilir, 30 mm ve çok büyük geliyor bana. Semogue 1305 22 mm ve benim için ideal. Bu değerlere yakın best, silver veya finest fırçalardan tavsiyeniz var mıdır acaba? Ama benim için fiyat kriteri de önemli, fazla yükseklere çıkamıyorum maalesef. Siz olsanız bu 3 seçenekten hangisini seçerdiniz komşum? Ya da hiçbirini seçmem şunu alırdım dediğiniz var mıdır?
Zaman icinde alıskanlıklar dısına cıkıp, farklı secenekleri de deneyerek paletinizi genisletmenizi, farklı tür,tip ve boyutları da denemenizi oneririm.
Galaxy S9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi