06/08/2012, Saat: 23:50
üstadım herhalde Papazeriğine sordunuz bende yorum yazayım
flare regular yani sapın alt kısmı sap renginde gillette alet...
89 a alternatif olarak düşünüyorum fakat bana göre 89 agresif skalanın başında flare den biraz daha agresif bir alet
krımızı renklisini almak istiyorum bu alet herhalde agresiflik olarak 89 a eşit yada biraz daha agresifdir honemesiter ve lord daha bilgilidir bu konuda
keskin jiletlerle çok güzel ve konforlu tıraş veriyor 89 olmazsa flare yeter bana göre fakat 89 da daha ağır ve jilet ağzı değişik açılarda kesmeye daha müsait şöyleki 89 la üç açıda kesebilirsiniz ama bir doğru açıdır flare sadece doğru açıyla kesebilirsiz doğru açıdan anlatmak istediğim ideal açı
flare koruma barlı 89 closed comb segmentler farklı aynı etkileri beklemek olmaz ama yakın aletler diyebilirim kırmızısını deneseydim daha fazla parametre söylerdim
ısmarlama flare yaptırabilseydim şöyle bir tasarım isterdim 89 rakip olarak değil dediğim gibi ayrı tarz aletler 89 bir iki nesil sonra kafayı inceltirse ideal aletim olur ;
kafa % 30 daha ağır ve % 10 daha ince
89 dan 1 kademe daha agresif
sapın kafayla birleştiği kısım % 20 daha kalın
sap aynı ağırlıkta fakat % 10 daha hacimli
sap patterni de barley olacak
daha önce flare için yorum yazmıştım
http://www.geltir.com/showthread.php?tid=691&page=3
saygılar
flare regular yani sapın alt kısmı sap renginde gillette alet...
89 a alternatif olarak düşünüyorum fakat bana göre 89 agresif skalanın başında flare den biraz daha agresif bir alet
krımızı renklisini almak istiyorum bu alet herhalde agresiflik olarak 89 a eşit yada biraz daha agresifdir honemesiter ve lord daha bilgilidir bu konuda
keskin jiletlerle çok güzel ve konforlu tıraş veriyor 89 olmazsa flare yeter bana göre fakat 89 da daha ağır ve jilet ağzı değişik açılarda kesmeye daha müsait şöyleki 89 la üç açıda kesebilirsiniz ama bir doğru açıdır flare sadece doğru açıyla kesebilirsiz doğru açıdan anlatmak istediğim ideal açı
flare koruma barlı 89 closed comb segmentler farklı aynı etkileri beklemek olmaz ama yakın aletler diyebilirim kırmızısını deneseydim daha fazla parametre söylerdim
ısmarlama flare yaptırabilseydim şöyle bir tasarım isterdim 89 rakip olarak değil dediğim gibi ayrı tarz aletler 89 bir iki nesil sonra kafayı inceltirse ideal aletim olur ;
kafa % 30 daha ağır ve % 10 daha ince
89 dan 1 kademe daha agresif
sapın kafayla birleştiği kısım % 20 daha kalın
sap aynı ağırlıkta fakat % 10 daha hacimli
sap patterni de barley olacak
daha önce flare için yorum yazmıştım
http://www.geltir.com/showthread.php?tid=691&page=3
saygılar
(06/08/2012, Saat: 20:49)sifujack Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05/08/2012, Saat: 01:09)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: alan bizden ise flare i alabilirim...
(04/08/2012, Saat: 15:53)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: almayı düşünenler
flare yi forumda satabilirler
(03/08/2012, Saat: 01:50)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: şu anda bid yok iki alet de güzel görünüyor
http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-2-GILLET...2ec0aee0c6
hocam 89u en çok beğenen kişisiniz. ilandaki flareden de sizde var diye biliyorum. flareyi ne kadar beğendiniz. tto oluşunu hesaba katmadan 89la kıyaslarmısınız?