estağfurullah, muhabbetimizden ileri geliyor. kokuyu seviyorum bahsettiğim üzere, sert sabunları da severim gerçi, bir dahaki siparişime iliştireyim eşimden gizli gizli kullanırım
ihtilaf dostum, bu her speick ürününde olan kokuyu tarif etmek icab ederse; 1800' lü yıllarda mısır çarşısında gezdiğinizi tahayyül etmenize sebebiyet veriyor. başında kırmızı fes, üzerinde koyu yeşil yelek giymiş pala bıyıklı aktar esnafının tozlanmış rafları gibi bir koku. sizi geçmişe çekiyor adeta.
selamlar.
ihtilaf dostum, bu her speick ürününde olan kokuyu tarif etmek icab ederse; 1800' lü yıllarda mısır çarşısında gezdiğinizi tahayyül etmenize sebebiyet veriyor. başında kırmızı fes, üzerinde koyu yeşil yelek giymiş pala bıyıklı aktar esnafının tozlanmış rafları gibi bir koku. sizi geçmişe çekiyor adeta.
selamlar.
(09/08/2012, Saat: 11:42)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: teşekkür ederim hocam. Eğlenceli yazma hususunda sizin ve ihtilaf hocamın eline su dökemem. sizlerden ilham alıyorum
Açıkçası beni çok rahatsız etmedi ama o karabiberimsi kokudan dolayı ilk başta "yüzüme sürersem yakar mı acaba ?" diye düşündüm doğrusu. Proraso'dan sonra hiç aradığım bir his değil yüzümün biberden dolayı yanması . Sabun değil sanki mesir macunu
Yani çok özel bir ürün. bir benzeri ya da muadili olduğunu sanmıyorum. Denenebilir ama sevilebilir mi? hmmm, oldukça düşük görüyorum bu ihtimali. Seven biri için ise vazgeçilmez olur herhalde...
Baharat kokuları ile aranız iyi ise bir denemenizi öneririm.
Saygılarımla
(09/08/2012, Saat: 11:34)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eğlenceli bir inceleme olmuş elinize sağlık. speick' in bütün ürünlerinde bu koku vari bastırmak için menekşe falan koyuyor bazı ürünlerine lakin nafile bir gayret oluyor bu. eşim de eşinizle aynı tepkiyi veriyor. hanım testini geçemiyor yani eski bir kokusu var, ben de beğenirim eski kokuları biraz sever gibi oldum. ürünleri genelde kaliteli lakin sabunu denememiştim, bahsettiğiniz üzere denemeyeceğim de
selamlar.