17/07/2019, Saat: 18:44
(Son Düzenleme: 17/07/2019, Saat: 18:45, Düzenleyen: ziyanınjileti.
Sebep: imla
)
Muhtemelen yeni bir tıraş aleti piyasaya sürecek. Bu tıraş aletinin de tek bıçaklı olacağını düşünüyorum, belki çift bıçaklı da olabilir ama öyle 5-6 bıçaklı bir şey değil. Zira herkesin kabul edeceği gibi bir ekonomik krizin içerisindeyiz. Üreticiler maliyetten olabildiğince kısmak istiyor. Zaten müşterilerde ekonomik koşullardan ötürü ucuzuna kaçıyor. Gillette bundan 1 ay önce yeni bir reklam politikası uygulamaya başladı ve pahalı, son çıkan Fusion tıraş aletlerinin reklamını yapmak yerine, çift bıçaklı veya 3 bıçaklı modellerin reklamını yapmaya başladı. Hepiniz az çok TV reklamı ve internet reklamı olarak rast gelmişsinizdir diye düşünüyorum. Haliyle Gillette bu reklam politikası ile Derby'nin müşteri pazarına göz dikmiş durumda. Zira Derby de hem ekonomik hemde çift veya 3 bıçaklı tıraş aletleri üretiyor ve belli bir kullanıcı kesimini elinde tutuyor. Bu hazırlanan reklam ile Derby, karşı atağa geçecek diye düşünüyorum. İkisinin kapışmasından yeni ürünler çıkarsa -ki gillette yeni ürün çıkarmadı, halihazırda kendi ürünün reklamını yapıyor- bundan biz müşteriler kârlı çıkarız. Yeni ürün çıkarmak yerine her iki marka da halihazırda olan ürünlerinin reklamını yapsalar bile, bu sefer fiyat üzerinden kapışacaklar, yine müşteriler olarak biz kârlı çıkacağız.