29/08/2019, Saat: 21:00
(29/08/2019, Saat: 20:47)Beydaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geleneksel tirasa yuma ile basladim flyatina gore lyl performans gostersede kaplamasi,jllet tutusu gibi faktorlerden dolayi uzun sure kullanilmamasi gerektigine kanat getlrlp ws aldim ilk tiraslarimda berbat blr sonuc aldim ayarsiz yuma bile cok konforlu kaliyordu daha sonra rimeiye gectim ve dunya varmis dedim 4 ay hergun rimei kullandim blr hafta once manasiz bir sekilde elim ws ye gitti ve kusursuz bir tiras elde ettim beni cok sasirtti hergun kullanmaya basladim yanaklarimi surekli tersten kesiyorum boyun kisimlarini paralel kesiyorum hem tahrissiz hemde yakin bir tiras elde ediyorum. Gunluk tiras oldugum icin yogun kopuk tirasimi olumsuz etkiliyor sulu olmasina ozen gosteriyorum
Bende sizin gibi wilkinson ve rimei ile geleneksel tıraşa başlamıştım ikisindende çok memnundum... 1 ay kadar önce Edwin Jagger DE89 aldım ve inanın geleneksel tıraş benim için sanki yeni başladı... inanılmaz bir fark yarattı... saydığımız aletler iş görüyor ancak kaliteli aletler fark yaratıyor bu yüzden tavsiyem kaliteli bir alete en kısa sürede geçmeyi düşünün... Alet tavsiyemde tabiki Edwin Jagger DE89 olur ancak araştırıp daha farklı bir alette tercih edebilirsiniz.