(12/09/2019, Saat: 14:18)Silentsv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu jel tipin özelliği be artısı nedir?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ekledigim fotorafta gorulen topaklasma gel-tip. Kimi fircalarda bu daha buyuk topaklasmalar oluyor, kimilerinde daha az oluyor.
firca kurudugu zaman, killarin uclari zamanla kanca seklini aliyor ve gel-tip etkisi artiyor.
Her bir topaklasma asilinda yuzeyde su tutuyor, yuzunuze degdirdiginiz zaman, firca ile yuzunuz arasinda sanki jel tabakasi varmis gibi hissediyorsunuz.
Bu tabaka size yogun olmayan silvertiplere gore daha yumusak, daha ipeksi dokunuslar sunuyor.
Yogun ve jel-tip fircalarin yuzeyde su tutmasi, ayrica sabunun fircanin icine kacmasini, sapa ve elinize bulasmasini onluyor.
Sabunu fircaya yuklemesi de kolaylasiyor.
Yogun olan fircalarin diger ozelligi, her bir fircalamada yuzunuze daha fazla kil degiyor, ve sakallari yumusatma islemi daha kolay gerceklesiyor.
Kisa knotli ve backbonu yuksek fircalar, yuzunuzu fircaladiginizda fircanin acilmasini onluyor. Aslinda 30mm kisa knotlu firca ile 25mm uzun knotli fircalarin yuzunuze degdigi alan ayni oluyor, sadece yuzunuze degen killarin sayisi daha fazla oluyor.
Benim favorim: Daha kisa knot, yuksek backbone, gel-tip, fan knot, 26mm - 30mm knot capi.
Sizinki ayni olmaya bilir, herkesin kendi keyfi
Benim onerim imkaniniz varsa bir tane alin deneyin ve kendi kararinizi kendiniz verin.
Aslinda bir etkinlik dahilinde firmalardan biri bir tane fircayi hibe ederse, uyeler arasinda donusumlu, 1 hafta kullanimla deneme imkani olabilir.
buna sicak bakarsaniz ben Oumodan rica ederim.