16/09/2019, Saat: 22:26
(16/09/2019, Saat: 22:07)elitte Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben ideal tıraş setini bulmaya çalışıyorum... ideal aleti EJ89 olarak buldum diyebilirim. Bulunca da diğerlerini attım veya elden çıkardım 1 tane aletim var.
İdeal jiletim yeşil astra olacak gibi ancak arayışa devam ediyorum 6 7 çeşit jiletim var toplamda 50 60 yaprak kadar.
Fırça olarak vegan tercih ediyorum yani yaqi sentetik, ama vegan diye tanımlamak daha havalı duruyor ... fırça konusundada ideali yakaladım.
Tek sorun sabun ve kremde... bence aralarında birbirlerinden çok üstün farklılıkları yok bana birbirlerinden biraz iyi biraz kötü sabunlar ve kremler denk geldi hep... buna rağmen aralarında ciddi fiyat farkları ve bulunabilirlik sıkıntıları var...Cella şu ana kadarki en ideal sabunum diyebilirim.
Yani özet geçersek;
EJ89
Yeşil Astra ve Derby Usta
Yaqi Sentetik
Cella ve Nivea Krem
Benim ideal tıraş ekipmanlarım... artık "işte budur" dedirtecek bir şeyle karşılaşmadıkça çeşitlendirmeyi ve yeni birşeyler aramayı düşünmüyorum sadece bitince yenilerini alırım.
Komsum vegan olarak muhle silvertip fibre fircalardan siddetle oneririm. İstege bagli olarak 23 yada 25mm olanindan.