16/09/2019, Saat: 22:46
(Son Düzenleme: 16/09/2019, Saat: 23:02, Düzenleyen: turkoglum13.)
(16/09/2019, Saat: 22:32)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum bende mühle silvertip sentetik fırçaların çok methini duyuyorum. Şuan yaqi tuxedo sentetik kullanıcı olarak mühle silvertip sentetik fırçanın tam olarak ne gibi artıları var biraz açabilirmisiniz. Mühle sitesinde fazlaca bilgi verilmiş ancak son kullanıcıdan bilgi almak en doğrusu. Malum fiyatları yğksek olduğu için merak ettim.
Komsum bendeki hissiyatlardan bahsedecek olursam, yaqi sentetikleri cok seviyorum ama yumusak fircalar. Daha cok cildimin hassaslastigi donemlerde elime almak istiyorum. Keyifle de kullaniyorum.
Ama muhle sentetik oyle degil, daha govdeli yapiya sahip. Uclari ilk basta batici gelebilir ama kisa surede o his gidiyor (bu da yaqiden gectigim icin olmustu). Su tutma ozelligi bence yaqilerden oldukca iyi. Cok kisa surede her turlu sabunu kremi alt ediyor. Porsuklar gibi sabunu yutmuyor, bence cok kivaminda tutuyor bunyesinde kopugu. Geri kalan disarida zaten. Masaj etkisi cok guzel.
Size sunlari soyleyerek sozlerimi bitiriyorum.
Bende sizin gibi sentetikci birisi olarak,, 25mm muhle min yanina 23mm liginide siparis ettim.
Su anda baska fircam olmasa olurmus diyorum.
Sizi daha da fazla etki altina almak istemiyorum