25/09/2019, Saat: 21:08
(25/09/2019, Saat: 20:52)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardes sende abartma, alt tarafı tıras malzemesi ve kargo konusuyoruz.
Kendimi kıymetsiz hissettim, hayattan sogudum vs. gerek varmı. Basit seyler bunlar ne kadar buyutuyorsunuz gozunuzde. Birgun patrondan fırca yiyince, sevdigini kaybedince, uzunca sure ustune titredigin yok olunca, yıkılınca ne yapacan, kafana mı sıkacaksın.
Evladını kaybeden anne, bir khk ile isini kaybeden baba, kotu hastalıgını ogrenen o gencecik kardesim, terorde bacagını kaybeden gazi yigidim, 5 kisilik kogusta 20 kisi 40 derece sıcakta kalan o garip, cop karıstıran okul cagındaki o cocuk... devam etmiyorum canımız sıkılmasın; Kotunun kotusu var. Su hayatta kendinize kucuk seyleri dert etmeyin, Rabbim gostermesin gercek dert gelince, o kucuk olanlara uzuldugunuze acırsınız.
Çocuk değilim 30 yaşındayım ve doktorum. 2 yıl güneydoğuda zorunlu hizmet 1 yıl da ırak sınırına sıfır noktasında askerlik yaptım. Kucağımda kolları bacakları kopmuş asker de şehit oldu gözümün önünde hamile polis de şehit oldu. Hatırlamak bile istemediğim yaralılara müdahale etmek zorunda kaldım. Zırhlı konvoyda tam arkamdaki kirpi 2 tane tank savar yedi. Günlerce kulaklarım duymadı. Muhtemelen sizin hayatınız boyunca göremeyeceğiniz acılarla yüzleştim. Tanımadığınız insana çocuk muamelesi yapmadan önce bi düşünün bir dahaki sefere isterseniz.