28/09/2019, Saat: 18:09
Komşum ülkemizin online alışveriş macerasını çok güzel özetlemişsiniz. Gerçekten güzel yazı elinize sağlık. Ben de online alışverişi ne kadar sevsem de güleryüzlü esnaftan birebir alışverişi tercih ederim. İnternetle arasında büyük fiyat farkı yoksa ve bulunduğum yerde ulaşabileceğim bir şeyse yüz yüze alışverişi tercih ederim. Benim işini iyi yapan dürüst esnaflara nacizane önerim online alışverişe tepkisel yaklaşmamaları ve ayak uydurmalarıdır. Çünkü kaliteli esnaf geleneksel satış usullerinden taviz vermedikçe online satış işinde de ortalık tabiri caizse çakallara kalıyor. Ama işin kötüsü işini seven güleryüzlü esnaf da gerçekten az denk geliyor alınmayın ama. Özellikle ekonomik durgunluk zamanlarında hak veriyorum ödemesini alamıyor belki ödeyemediği borçlar için haciz tehditleri alıyor vs. İnsanın morali bozuk olunca neşeli görünmek zor olabilir ama profesyonellik de bunu gerektiriyor maalesef. Ben acilde çalışırken darp edildikten sonra bile çalışmak zorunda kaldım hatta gelen hasta yakınları suratsız olduğum için söylendi. İnsanlarımız her yerde güleryüz bekliyor. Hayat böyle maalesef.