02/10/2019, Saat: 17:23
(02/10/2019, Saat: 17:16)JohnLocke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Size katılıyorum. 1-2 ay önce kadar razorine ustura sipariş ettim. Elime ulaştı ama kaplama kalitesi çok kötüydü ve Mustafa Bey'i aradım. İade edebilecegimi söyledi ama ürünün genel kalitesi o sekildeymis. Ben de tamam iadeye gerek yok dedim ve tesekkur ettim. Ha ama diyelim ki aramayip buraya yazdım. Bu da benim hakkimdir. Kaplaması kötü dedim. Bunun cevabını bu başlık altında Mustafa Bey vermelidir. Başkası verirse su bulanır. Ki genelde hep öyle oluyor. Forumda kiriciliga gerek olmadığını düşünüyorum. Hayatimda ilk defa bir foruma uyeyim ve beni en çok memnun eden özelliği buradaki saygili ortam. Bunu bozmamak adina diyorum ki cevapları isletme sahibine birakalim. Ama israrli komşularimiz var maalesef.
komşum işin çoğu hobiye kaydığı için az sayıda tedarikçilerin sevilmesi bence normal. nacizane fikrim sadece Mustafa bey cevap versin isteğiniz şikayetvar.com türü sitelerde gerçekleşebilir yoksa illaki cevap verenler olacaktır burası açık bir forum buna karşı gelmek zor.