04/10/2019, Saat: 18:52
Enteresan gerçekten. Neyin savunmasını yaptığınızı anlayamadım. Amazon bir ticaret sitesi. Amazon kendi sattığı ürünlerde titizlik gösteriyor, kendi satmadığı sözkonusu ürün için ise kullanıcı yorumlarından yola çıkarak "Amazonun seçimi" diye etiketliyor. Ürün orijinalken aldığım zamanlarda da "Amazonun seçimi" idi, ayrıca sonradan bu etiketi kaldırdığı ürünler de oluyor. Ürün sahte derken yazımda neyi kastettiğimi belirttim. Fakat siz orijinal diye ısrar ediyorsanız kendi bileceğiniz iş. Ben ürünü eskisinden farklı buluyorum. Ayrıca bunu Amazon'a da bildirdim. Adım Hasan Samur. Olumsuz kullanıcı yorumlarını okuyun isterseniz.
Bu bir keyif meselesi. Sizin beğendiğiniz bir jileti başkası beğenmeyebilir. Bunun eleştirilecek yanı nedir anlamadım. Ben yıllardır bu jileti kullanıyorum, jileti değiştirdiler, bunu eleştiremeyeceksem neyi eleştireceğim. Ayrıca görüş bildirilmeyecekse böyle bir platformun ne anlamı var.
Bu bir keyif meselesi. Sizin beğendiğiniz bir jileti başkası beğenmeyebilir. Bunun eleştirilecek yanı nedir anlamadım. Ben yıllardır bu jileti kullanıyorum, jileti değiştirdiler, bunu eleştiremeyeceksem neyi eleştireceğim. Ayrıca görüş bildirilmeyecekse böyle bir platformun ne anlamı var.