04/10/2019, Saat: 19:44
(04/10/2019, Saat: 17:35)paspartu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim 1 sene önce aldığım "mürekkep baskı" diye nitelediğiniz orijinal sharp edge'lerde de Arapça yazılar var. Bu bir ölçüt değil. "laser baskılı" diye nitelendirdiğiniz yeni versiyon jiletler konfor açısından eskisini aratmıyor, fakat uzun kullanımda eskisi kadar verimli değil. Zorda kalınırsa kullanılabilecek türden bir jilet aslında. Yine de insanın alışık olduğu ve severek kullandığı bir ürünü artık bulamayacağını bilmesi rahatsız edici bir durum.
Arapça yazı ölçüt değil zaten. Sadece ambalaj olarak farklı, içindeki aynı jilet. Firmanın cevabı da buydu. Bundan bahsetmiştim mesajımda. Burada eski mürekkep baskı ile yeni lazer baskı karşılaştırılıyor. Ben yeni lazer baskıyı denedim ve genel olarak beğendim. Çok fazla jilet denemem olmadı ama denediklerim içinde beğendiklerim sırasıyla gillette silver blue, mavi astra, gillette 7 o'clock sharp edge, gillette nacet, yeşil astra, gillette platinum. özellikle gillette silver blue ve mavi astra yı çok konforlu buldum. keskinliği de yeterli seviyede. gillette paltinumun da keskinliği diğerlerine göre daha az geldi. kötü bir jilet değil ama stok yapılabilecek bir jilet de değil. tabii bu yorumları tek jilet, 3 kez kullanımla yapıyorum. birkaç jilet ya da 5 li tam kutu bitirirsem durum net olarak anlaşılır.
beğenmediklerim ise crystal, personna double edge, personna platinum, derby usta. içlerinde derby usta en kötüsüydü diyebilirim. kör bir jilet ve tıraşı bitirmekte zorlandım. diğer israil ürünlerini de hiç keskin bulmadım.