19/10/2019, Saat: 00:47
(19/10/2019, Saat: 00:02)ozguratalay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim başlattığım ufak bir anket vardı. Usta vs Perma diye. Şahsi fikrim Ustadan yana olacak. Ustayı cildime çok uygun olan, gilette Blue silver modeline çok benzettim. Hiç şartları zorlamadan 2 perde ile tıraşımı bitiriyorum. Sinek kaydı beklentim yok. Tahriş yok. Ancak bakın şunu yazmak için sanırım 2-3 ay bekledim gerçekten sıfır tahriş. Ben delikanlı tıraşın videolarını izlerken, tıraş sonrasına geçelim diyip, suratına şapı sürdükten sonra " evet hiç bir yanma yok, demekki güzel bir tıraş olmuş " demesine " gıcık " oluyordum. Yahu bir türlü o şapı sürüp yanmadan duramıyordum. Evet yeniydim belki ama hayır jilet etkiliside oluyormuş. Bu hissi ilk defa gillette Blue silver modelinde yaşadım. Daha sonra Ustada yaşadım. Gillette 20 tl, Ustanın 100 lük versiyonu 30 küsür tl. Ben çok benzettim yada cildim bu jiletlere güzel tepki verdi. Bu jilet ile ilgili tek eleştirim, balmumu. Jiletin bir tarafı 4 parçadan oluşan yuvarlak ufak balmumu kaplı, eğer dikkatsizliğinize gelir ise ve o tarafı tarak tarafına gelecek şekile koyarsanız, epey uğraştırıyor çıkartmak için.
Komsum ben Derby Usta ile pek anlasamadim, silver blue da eskiden beri merak ettigim bir jiletti, sizde simdi usta ile silver blue yu birbirine benzettiniz silver blue da merak edilecek fazla birsey yokmus sonucu ister istemez kafamda beliriyor.