19/10/2019, Saat: 01:53
Aslında gerçektende o şekilde bakmamak lazım. Ben cildimde yaşattıkları hissiyat açısından benzer dedim. Yoksa tabiki farklı jiletler. Kesinlikle silver Blue yu bir deneyin. Ama yine tüm komşuların tekrarladığı birşey var hatırlatayım. Jilet kişisel birşeydir. İster inanın ister inanmayın. Misal çoğunluğun yere göğe koyamadığı yeşil Astra ve nacet mümkün mertebe benden uzak dursunlar....
Komşum zaten yavaş yavaş kafamda birşeyler şekilleniyor. Sabun konusunda denemek istediğim 4-5 ürün kaldı. Tıraş sonrası olarak en büyük beklentim, kızarıklık giderimi. Benim yaşadığım tek sorun bu. Boyun bölgesinde kızarıklık. Biraz deneme yanılma biraz siz değerli komşularımınız yönlendirmesiyle ideali bulup, keyif katsayımızı maksimuma çıkartmak amacımız.
(19/10/2019, Saat: 00:47)acoma Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsum ben Derby Usta ile pek anlasamadim, silver blue da eskiden beri merak ettigim bir jiletti, sizde simdi usta ile silver blue yu birbirine benzettiniz silver blue da merak edilecek fazla birsey yokmus sonucu ister istemez kafamda beliriyor.
Komşum zaten yavaş yavaş kafamda birşeyler şekilleniyor. Sabun konusunda denemek istediğim 4-5 ürün kaldı. Tıraş sonrası olarak en büyük beklentim, kızarıklık giderimi. Benim yaşadığım tek sorun bu. Boyun bölgesinde kızarıklık. Biraz deneme yanılma biraz siz değerli komşularımınız yönlendirmesiyle ideali bulup, keyif katsayımızı maksimuma çıkartmak amacımız.
(19/10/2019, Saat: 01:05)Değer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ozguratalay Cildinizin usta jiletle uyum sağlamasına sevindim komşum dediğiniz gibi en güzel yanı fiyatının uygun olması. Bir diğer önemli husus cildinizi bir sonraki tıraşa hazırlayan bakım onarım yapan bir tıraş sonrası ürün bulmak bu ürün balsam olur ,losyon olur veya bepanthol cilt bakım kremi olabilir. Cildinize iyi gelen ürünü bulduktan sonra tıraşlarınız daha zevkli cildiniz tahrişsiz güzel olacaktır