06/11/2019, Saat: 17:28
(06/11/2019, Saat: 14:20)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum cevabı biliyormuşsunuz gibi sormuşsunuz Evet var. Üst kapak açıkken ve en kısık ayarda yan tarafta şöyle bir görüntünün olması lazım;
Eğer bu şekilde bir görüntü oluşmuyorsa, orta ve işaret parmağı alt tablada, baş parmak üst kapakta olacak şekilde tutup sıkarak, ayar mekanizmasını bir tur daha içeri çevirmeniz lazım. En düşük ayara getirdiğinizde ayar mekanizmasındaki çentiğe tık diye değme sesi değil de, vidanın sonuna kadar sıkılmış hissiyatı edinmeniz lazım. Tam tersi hareketi yaparak aleti parçalarına ayırıp temizlik yapabiliyorsunuz.
Bu dediklerimi yaptıktan sonra resimdeki gibi iç mekanizma alt tablaya bu şekilde sıfır oturmuyorsa, komple aleti sökün, üst kapağın oturduğu o iç kısımdaki ayar aparatının yönünü değiştirin.
Bunu bilmeyen çok futur kullanıcısı var ne yazık ki. O nedenle bu aleti çok agresif zannediyorlar. Halbuki en düşük ayarda WS alet yumuşaklığında bir alet. Bu şekilde ayarsız kullanıca siz en düşük ayarda kullanıyorum zannederken aslında 6. ayarda, hatta belki daha yüksek ayarda kullanmış oluyorsunuz.
Şimdi dediğiniz gibi söküp tekrar taktım. En düşük sevideyken sizin resimde gösterdiğiniz gibi iç mekanizma alt tablaya oturmuyor ( çok az bir boşluk kalıyor ), o tablaya oturduğu zaman ise 1 ila 2 arasında ki nokta kalıp ayarı 1 in üstüne getiremiyorum. İki durumunda resimlerini çektim ama şu an dosya ekle kısmından yükleme yapamıyorum :