11/11/2019, Saat: 15:45
(10/11/2019, Saat: 22:10)ouz7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @dikdik_s ustadim saygilar, uzun suredir bu konuya kafayi takmis durumdayim (yaklasik 1 yildir) butun denemelerden sonra bu isin cidden saphir ile doruk noktasina ulastigini dusunuyorum. (Deri oxford, derby ve klasik ayakkabilar uzerinden konusuyorum) simdi sizlere sorum su ustadim likit altin olarak gecen saphir (renovator) urunleri sizce de parasinin hakkini veriyor mu? Yani butce baya uctu su an ama kiymetli ayakkabilar sifirlaninca cok keyifleniyorum...
Bir de iyi bit at kili firca ariyorum ama turkiyedekilerin hepsi standart sanirim... sadece Serdar hocam degil bilen onerisi olan varsa cok mutlu olacagim... en ust kalite at kili firca onerisi olan var midir?
Komşum selamlar Saphir Renavautor ben aldım oldukça memnun kaldım . Bu ürünü uzun bir süre kullanmayacağım ayakkabılarda kullanıyorum .
Fırça olarak Langer-messermer ve Burgol tavsiye ederim . Bu markaların at kılı fırça yanında yak fırça dedikleri son finisaj fırçaları da mevcut onu ayırca tavsiye ederim . Jila sonrası etkisi çok belli oluyor .