16/12/2019, Saat: 18:07
(16/12/2019, Saat: 17:44)Mustafa40 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili dostlar.
Bazı üyelerimizin gerek fiyatlar gerekse tedarikçiler hakkındaki eleştirilerini okudum. Eleştirilemez diye birşey asla yoktur ancak şu açıdan da bakılabiliyor mu?
Mesela bir tedarikçi bir ürün ithal edeceği zaman ne kadar gümrük vergisi veriyor ya da kozmetik ürünlerine tüm vergilerin haricinde başkaca vergiler ödendiğini bliyor mu?
Noyan Bey'in pahalılığından şikayet edilmiş. Ali express te 200 tl ye olan fırçanın aynısını kargo dahil 190 tl ye satıyor bizlere çin yolu gözetmiyor.
Sitesinden bir ürün satın aldığınız zaman çoğu zaman 24 saat olmadan ürün kapımıza geliyor. Ürünle ilgili bir probleminiz olduğu zaman saatlerce size bilgi veriyor neden bunları hesaba katmıyoruz. Mustafa Bey'in bir sabunu ithal edebilmek için ne cenderelerden geçtiğini biliyor muyuz?
Zaten bizim milletimize ucuz ver de ne verirsen ver çakma ürün ver sahe ver kırık ver tarihi geçmiş ver ama ucuz ver. Bu arada belirteyim Mustafa Bey'i yalnızca bir kere gördüm. Noyan Bey'i de yolda görsem tanımam. Kimsenin sponsoru da değilim savunucusu da.
Bu dediklerinize kesinlikle katılıyorum hem Noyan Beyle hemde Mustafa Beyle telefonda da olsa dahi gümrük işlemleri ödenen vergiler ve çıkan sorunlar hakkında konuşmuşluğum vardır. Ne yazıkki Türkiyede kozmetik bir ürünü getirmek kolay değil. Bende bu iki firma arasındaki ürünleri inceleyip kararımı bu doğrultuda veriyorum.
Şükürki bir elin parmağı kadar olmasada tedarikçimiz var. Zaten işini bilen yada imkanı olan diyelim yurt dışından ürün getirtiyor.