17/12/2019, Saat: 12:12
(17/12/2019, Saat: 12:02)Karantina14 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu konuda çok haddine olmasa da bir kaç şey söyleyebilirim...
Öncelikle müşteri eleştirisini kendine göre haklı olduğu her anlamda yapabilir lakin bu konuda kaba ve çirkin sözlerle değil. Sonuç olarak parayı veren müşteri ise istediği heryerden alabilir.
Ancak ülkemizde bu konsepte ürün satışı yapan firma sayısı bir elin parmağını geçmezken bu şekilde davranılmasıda enteresan. Sonuç olarak ben daha ucuza başka bir yerden bulursam ordan alırım.
Bu arada ben İmpa’dan da burdan da alış veriş yapıyorum. İkisininde kendine özgü artı ve eksileri var. Buradaki özellikleri değerlendirmek gerek bence
Mesela ben bir ürün alırken satıcı ile kafamdaki tüm soruları sorarım ve konuşurum. Bu konuda Noyan beyin hakkını kimse yiyemez. Ben istanbul da olmamdan dolayı eminönüne yolum düşerse mutlaka uğrarım ama orda bu samimiyeti ben yakalayamadım.
Sonuç olarak tercih meselesi ben her iki yerden de alışveriş yaptığımdan dolayı bu konuda biraz daha tercihe göre hareket edilmesi taraftarıyım.
Tüm komşularıma tahrişsiz ve güzel traşlar dilerim.
Komşum söylediğiniz her cümle daha önce 10ar kez söylenmiş en az. Aynı şeyleri tekrarlayıp mevzuyu uzatmanın anlamı var mı sizce ?