08/01/2020, Saat: 19:01
Bende 15 sene bir (1960lardan at kılı amerikan menşeili) diğer 15 sene de başka ( simpsons best)iyi ve kaliteli fırça kullanmış birisi olarak farklı bir yorum yapmak istiyorum. Birçok tip/marka/model alınıp (en başta maliyeti, sonrada yanlış bir fırçayla geleneksel tıraştan soğuma riski) o mu iyi bu mu diye bakmak yerine bilinen kaliteli bir markanın domuz ya da porsuk tipi alınabilir ve pişman olunmaz diye düşünüyorum.
Arkadaşımızın cildi hassasmış (benimki de öyle)ve simpsons'u sormuş o halde iyi birporsuk biçilmiş kaftandır derim.
Ben aldığımda iki kıl tipini de incelemiş ve sorgulamıştım. Superin, aralarındaki maliyet farkını karşılayacak çok büyük bir avantajına ikna olmadığım için best te karar kılmıştım.
Umarım benim bu tecrübem size ışık tutar.
Saygılarımla
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşımızın cildi hassasmış (benimki de öyle)ve simpsons'u sormuş o halde iyi birporsuk biçilmiş kaftandır derim.
Ben aldığımda iki kıl tipini de incelemiş ve sorgulamıştım. Superin, aralarındaki maliyet farkını karşılayacak çok büyük bir avantajına ikna olmadığım için best te karar kılmıştım.
Umarım benim bu tecrübem size ışık tutar.
Saygılarımla
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
...