(30/08/2012, Saat: 00:16)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30/08/2012, Saat: 00:00)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
hocam sanırım fotoğraftaki üründen bahsediyorsunuz ben neden o keskinliği anlamadım bilmiyorum
Çünkü sakallarının sertliği ve/veya yoğunluğu aradaki farkları belli hissettirecek kadar fazla değil. Misal sana lord, shark krom, personna denetsem aradaki farkları çok fazla algılayacağını zannetmiyorum.
Algılarını geliştirmek istiyorsan yurt dışından detaylı sample packlerden al.
Hocam krom değil ama sharkın şu versiyonunu denedim elimdeki en kör jilet beğenilmeyen mavili pembeli rapiradan da kör buluyorum zazahan-nebioğlundan aldığım için sahte olacağını da düşünmüyorum o yüzden o kadarını anlayabildim hocam öldürmeyin o kadar jiletin kesip kesmediğine sadece favorimden çeneme doğru inerken sakal bırakıp bırakmadığına bakarak karar veriyorum. Şuana kadar Astra ve Perma da bunu gördüm. Derby, Rapira kabul edilebilir vaziyette bırakıyor ancak Shark yoluyordu ustura denemelerimde sharkı kullandım ki memnunum kendime en az zararı hep onunla verdim yada hiç zarar vermedim personna ise perma ile benzer görülüyor sanırım