17/01/2020, Saat: 16:02
(Son Düzenleme: 17/01/2020, Saat: 16:06, Düzenleyen: 3RD1.
Sebep: düzenleme
)
Tıraş ürünlerinde yerli üretim yok neredeyse. Bu nedenle sizin dediğinizden yola çıkarak o marketlerden şunu istememiz gerekiyor: "Bizim gibi küçük bir topluluk için ithalat yapın." Tek işi bu tarz ürünleri ülkeye getirerek satış yapmaya çalışan iki tane firmamızın yaşadıkları malum. Bu koşullar altında dediğiniz bana güzel gelse de, olabileceğine kendimin dahi inanmadığı bir şey için talep de bulunmanın çok mantıklı olmadığı kanaatindeyim.
Kişisel düşüncem olarak şunu da ekleyim. Ben bu haliyle çok memnunum. Az ve öz olduğu için kıymetli oluyor. Çok istediğim bir sabunu getirtip kullanmam bir aydan fazla sürüyor. Siparişi verdin bir heyecan, yola çıktı ayrı heyecan vs derken heyecan ve bekleyiş uzayıp gidiyor. Marketlerde veya elimin altında olsa sürekli yine bu kadar kıymetli olur mu? Sanmıyorum.
Kişisel düşüncem olarak şunu da ekleyim. Ben bu haliyle çok memnunum. Az ve öz olduğu için kıymetli oluyor. Çok istediğim bir sabunu getirtip kullanmam bir aydan fazla sürüyor. Siparişi verdin bir heyecan, yola çıktı ayrı heyecan vs derken heyecan ve bekleyiş uzayıp gidiyor. Marketlerde veya elimin altında olsa sürekli yine bu kadar kıymetli olur mu? Sanmıyorum.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad