29/01/2020, Saat: 01:04
(25/01/2020, Saat: 15:12)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum benimde dikkatimi çekmişti gerçekten çok çabuk aşınıyor . Eğerki ayağınızı sürterek yürümüyorsanız Sneak ayakkabılar daha rahat ve konforlu olsun diye tabanlarını sanki yumuşak yapmışlar sebebinin bu olduğunu düşünüyorum .
(26/01/2020, Saat: 01:41)steelaesthetic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum ben de düşündüm acaba ben mi yere sürterek kullanıyorum diye ama başka tür ayakkabılarda değil de özellikle sneakerlarda bu sorun oluyor. Merak ediyorum tabanın altına vibram veya benzeri bir takviye ile görüntü bozulmadan takviye yapılabilir mi? Bunu, gördüğüm ayakkabıcılara soracağım.
Devrim abi yumuşak tabanların çabuk aşındığı konusunda sana katılıyorum. Kullandığım sert tabanlı ayakkabıların altı çabuk aşınmazken fakat yumuşak tabanlılar tam tersi çabuk aşınıyor. Birde kullanılan kaldırım taşlarının zımpara gibi etki edip ayakkabı tabanlarını aşındırdığını düşünüyorum.
@steelaesthetic komşum vibram'ı ayakkabı tabanları üreten bir firma olarak biliyorum ve outdoor ayakkabı üreticilerinin çoğu firmanın tabanlarını kullanıyor. Vibram tabanlı tek ayakkabı kullandım onunda tabanı ne yazıkki aşındı.