06/02/2020, Saat: 12:11
(04/02/2020, Saat: 14:09)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaslar bundan 5-6 sene once bu forumda cok sık kullanılan bir terimdi, "şu sabunu şu fırcayla kopurtemedim, yarın daha sert fırcayla deneyim vs. yazıları cok gorunurdu. O donemlerde birazda basını cekerek, bu dusunceyi cogu ayrı konuda ornekleriyle kırmaya çalıştık kıdemli dostlarla. Şükür buyuk oranda o dusunce tarzını yaklasımını forumda azalttık diye gozlemliyorum.
sabun sert fırca ister dusunce tarzınızı biraz olsa orneklerle degistirebildim mi bilemiyorum, ama en azından fırca secerken iyi kopuk yaparmı dusuncesi ile degil, sizin onceki fırca tecrubelerinizden hangi tarz fırcaların hissiyatını yüzünüzde sevdiginiz gibi düsuncelerle tercih yapmanızı oneririm.
Saygılar.
Serdar bey zahmet verip yine uzun uzun yazmışsınız. Çok teşekkür ediyorum.
Dedğiniz gibi, forumda ilk zamanlar agresif tıraş aletleri ile ilgili de benzer sıkıntılar vardı. Bir çoğumuz, aynı zamanda geleneksel tıraşa başlamıştık. R89 falan kullanıyorduk. R41 müthiş agresif, onunla nasıl yapacağım diyorduk. Ama zamanla hepimiz gördük ki elbette yeni başlayana uygun değil, ama tecrübesi olan için de o kadar korkunç değil.
Ben sizin anlattıklarınızdan şunu anlıyorum. Ben de böyle düşünürüm. Belli bir seviyenin üzerindeki , gerçekten kötü ürünler hariç, aslında tüm ürünler belli bir seviyede. Sadece bizim o ürüne biraz emek vermemiz, biraz incelememiz, usulünü çözmemiz gerekiyor.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi