12/02/2020, Saat: 17:40
Önerinizi ilk tıraşımda deneyeceğim. Teşekkür ederim.
Zaten hakkıyla sadece yanak bölgeme çalışabildim. İlk tıraşımda önce açıya dikkat edeceğim, jilet olarak rapira kullanacağım ve sizin öneriniz olan ve benimde zaten tam yapamadığım boyun bölgesini "pas" geçeceğim.
Teşekkür ederim.
(12/02/2020, Saat: 16:13)muntazaman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Derby Usta bana göre konforsuz bir jilet. O yüzden yaşadığınız tahrişteki baş aktör bence Usta.
Birkaç günlük sakalda çoğunlukla kör olarak tabir edilen Rapira Siyah Pembe Mavi ile deneyin. Bence daha iyi bir deneyim yaşayacaksınız.
"Burası vatan toprağıdır, kaderine terk edemeyiz." Mustafa Kemal ATATÜRK
Zaten hakkıyla sadece yanak bölgeme çalışabildim. İlk tıraşımda önce açıya dikkat edeceğim, jilet olarak rapira kullanacağım ve sizin öneriniz olan ve benimde zaten tam yapamadığım boyun bölgesini "pas" geçeceğim.
Teşekkür ederim.
(12/02/2020, Saat: 16:38)Razorlazer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İsterseniz bir müddet sadece yanakları ustura ile alın, eliniz iyice alıştıktan sonra ekleyerek devam edersiniz; ben öyle yapmıştım. Keskin ve konforlu Sharp Edge kullanmıştım ve her zaman çıkış yönünün tersine kesmemeye dikkat etmiştim. Öğretici videolar izlemekte de fayda var, görerek daha iyi anlaşılıyor.