18/02/2020, Saat: 19:25
(18/02/2020, Saat: 18:34)blueshadov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her iki fırça dan da elimde mevcut tur.Semogue Owners Club S.O.C.Sılvertıp 2band almanızı öneririm.
(18/02/2020, Saat: 19:14)muntazaman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @hlkkzn İki fırçayı da kullanmadım ama nitelikler üzerinden görüş belirtmek isterim.
Öncelikle Semogue SOC Silvertip değil 2 band komşum. Çoğunlukla batıcı olarak nitelendiriliyor. Simpson Duke ise sizin belirttiğiniz gibi Best tip kıllara sahip.
Duke 23 knot 23 loft 46.
Semogue 24 knot 55 loft.
Knotlar birbirine yakın olduğu için aynı olduğunu değerlendirebilirsiniz ama loftlar arasında neredeyse 1 cm olduğu için Duke 3 backbone yönünden daha iyi olacaktır diye tahmin ediyorum.
Ayrıca siz fırçada nasıl bir özellik arıyorsunuz? Bunu belirtmeniz çok önemli çünkü daha iyi fikirler gelebilir.
"Burası vatan toprağıdır, kaderine terk edemeyiz." Mustafa Kemal ATATÜRK
değerli tavsileriniz için teşekkür ederim. genelde yüzde köpürtme yapıyorum. yüzde çok yayılmadan çok da backbonıu kuvvetli olmayan iyi bir fırça arıyorum. bütçe aralığım bu kadar. iki fırça ile ilgili burada ve yabancı forumlarda bayağı yorum okudum. dediğim gibi gönlüm duke 3 best den yana