03/03/2020, Saat: 17:42
Ben de köpük kıvamını yüzde köpürtmede daha iyi tutturduğumu düşünüyorum. Evet köpürtme tası çok zevkli çok eğlenceli oyun oynamak gibi ama işte yüzde kopurtunce sakalları daha iyi yumusattigini hissediyorum... yüzüm küçük ellerim küçük ototmatik olarak fircalarimda küçük, yüzümde böyle yaya yaya yedire yedire fırçalaya fırçalaya daha çok keyif alıyorum.
Zaten bu yüzde kopurtmemi tasta kopurtmemi daha iyi konusu dipsiz kuyu, kime daha iyi hoş nasıl geliyorsa öyle kullanmalı, birbirlerine göre farkları yok gibi...
Önemli olan doğal kıl fırçaları suda uzunca bekletmek ve sonrasında sabunu/kremi yedire yedire iyi yüklemek ve su ayarını dengelemek, bunlar yapıldıktan sonra her iki şekilde de yeterli iyi olmuş köpük yapmak çok kolay
Zaten bu yüzde kopurtmemi tasta kopurtmemi daha iyi konusu dipsiz kuyu, kime daha iyi hoş nasıl geliyorsa öyle kullanmalı, birbirlerine göre farkları yok gibi...
Önemli olan doğal kıl fırçaları suda uzunca bekletmek ve sonrasında sabunu/kremi yedire yedire iyi yüklemek ve su ayarını dengelemek, bunlar yapıldıktan sonra her iki şekilde de yeterli iyi olmuş köpük yapmak çok kolay
...