(14/04/2020, Saat: 15:37)Fenotip Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostlar merhaba, R41, R89 ve en son bu hafta aldığım 3one6 dan sonra makine kısmını şimdilik aklımdan çıkardım.
Genelde forumda birçok yorum okudum. Konu okudum. Özellikle domuz fırçaları ile ilgili. Ancak bu aralar çok okuyamıyorum sadece göz atıyorum.
72 sayfa yorum var fakat okumadım, affınıza sığınarak sizden iyi bir porsuk fırça önerisi istiyorum. Ama yine fırsat buldukça okuyacağım.
Hani böyle domuz fırçaların şahı semogue ise porsukların şahı nedir hangi modeller tutulur iyidir?
İlk zamanlar tasta köpürtme uyguluyordum ama artık fırçayı yükleyip yüzümde çalışıyorum. Böyle daha çok hoşuma gidiyor. O yüzden bu yönde bir fırça tavsiyesi istiyorum sizden. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Porsuk fırçalar hakkında çok bilgim yok, ilk porsuk fırçamı bu hafta kullanmaya başladım.
baya araştırıp en sonunda s.o.c 2band silvertip almaya karar verdim. Yabancı forumlarda semogue yerine tercih edildiği çok olmuş. Taj sapı da hoşuma gitti.
Yaqi red marble, yerli domuz, proraso(omega) ve vielong kulladım daha önce. Açık ara hepsinden iyiydi. Neredeyse sentetiğe yakın backbone var, yüzü okşuyor.
Aklınızda olsun araştırmak isterseniz. İmpada stok olması lazım.
Ama jilette ve makinada sana kötü gelen bana iyi geliyodu komşum dikkat et