18/05/2020, Saat: 17:33
(13/05/2020, Saat: 01:38)treasurer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: +1 Herkesin fikrine saygılı olmakla birlikte kişisel olarak hayvanların keyfi olarak öldürulmesine karşı olduğum için ben de sentetik tercih ediyorum.
Komşum merhaba, ben de geleneksel traşa yeni başladım ve yaqi tuxedo kullanıyorum. Aşağıdaki yazıyı okumadıysan ya da videoyu izlemediysen faydalı olabilir. Bu arada ben aynı zamanda yaqi moka sentetik de kullanıyorum tuxedo dışında. Yaqi Moka daha yumuşak bir yapıda. Ben her iki fırça ile de rahat köpük elde edebildim. Tuxedo kasede, moka ise yüzde daha başarılı deneyimlerime göre.
https://www.razorus.com/sentetik-tiras-fircalari
Komşum selamlar yazdığınızı daha yeni gördüm. Kendi kullandığım sentetik fırça ile fazlasıyla boğusup, videoları defalarca izleyip forumu hatim ettiğim halde memnun kalmadığım için forum üzerinden Nom marka domuz kılı fırça aldım. O fırça ile tıraş olmaya başladım ve bendeki yaqi sentetik fırçaya göre fazlasıyla mükemmel. Bana gelen fırçanın hatalı üretim olduğundan emin oldum artık. Normalde hayvansal ürün kullanımını pek sevmeyen ve tercih etmeyen birisiyim ama domuz kılı fırça beni tek kelimeyle büyüledi, bundan sonra sanmıyorum sentetik fırça kullanacağımı.