24/05/2020, Saat: 21:35
(24/05/2020, Saat: 14:03)bleak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Baştan söylüyorum, muhtemelen ben yanlış yorumluyorumdur:
Bu sabunu kullandığım her seferinde köpük yapmak yerine kıvamsız ve sıvı bir sonuç aldım. Yükleme süresi bunu değiştirmedi.
Kokusu ferah ve iç açıcıydı, temiz bir his bırakıyordu.
Two band fırçamı bu sabunla kullandığıma çok pişmanım, kılların siyah kısımlarında çok uzun süre çıkaramadığım bir tortu bıraktı, hem de tek kullanımda.
Benim arkodan sonra ilk denediğim orta-üst seviye sabundur. Hatırlıyorum ilk yaptığım köpük çok sulu ve cıvık oldu. Arkodan gelen bol suyla köpürtmeye başlamaktan ileri gelen alışkanlıktan sanırım. Hemen akabinde fırçada daha az su ile basladım ve azar azar su ekleyerek krema kıvamını yakaladım. Blooming denen sabunun üzerine su koyup bekleme islemi arko haricinde bažka bir sabuna yapmadım. El alıştıktan sonra ise daha kolay köpül yaptığını söyleyebilirim. Bir ihtimal fırçanız daha randıman almamış olabilir, fırçanızı yeterince ılık suda bekletmiyor olabilirsiniz. Yüzde köpürtüyorsanız tasta köpürtmeyi deneyebilirsiniz.