13/06/2020, Saat: 18:11
(13/06/2020, Saat: 18:03)Nazikas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum geçmiş olsun, üzücü bir deneyim. Fırçanız porsuk mu? Porsuk fırçanın fazla bastırılmasından kaynaklı olabildiği yazılıyor bazen.
Çok teşekkür ederim, gerçekten çok üzücü oldu benim için de. Yani tıraşımdan kaynaklı kızarmalar vs. görmüştüm elbette başladığım ilk 2 hafta içerisinde fakat Mach3 kullanmaktan vs. gelen bir bastırma alışkanlığı vardı, bunu yapmamayı öğrendim elbette, sadece aşağı yukarı yapıyorum bileğimi herkes gibi. Ancak bu bildiğiniz kremden dolayı yanık oldu yahu. Evet Hocam, fırçam 2band badger porsuk fırça, yüzde köpürtme yapmıyorum esasında, elimin rahatlıkla değebileceği sıcak suda bir domuz kıllı fırça gibi 15-17 dk. vs olmasa da bir 5dk bekletiyorum, sıcak suda beklettiğim sabundan yükleme yapıp tasta köpürtüyorum, daha sonra yüzüme uygularken o masaj hissi hoşuma gittiği için çok hafif şekilde bastırdığım da oluyor ama genelde videolarda vs. anlatıldığı gibi tıpkı suluboya yapar gibi, sağa sola hafif darbelerle uyguluyorum.