19/06/2020, Saat: 20:00
Söyleyeceklerim tamamen öznel olacak belirtmek isterim. Öncelikle Proraso menthol, Proraso Sandal, Nivea krem, Arko sabun, Arko’nun tüm kremleri, Wilkinson krem kullanmış biri olarak denildiği kadar koruyuculuğunun yüksek olmadığını düşünüyorum. Hatta bence vasat bile denebilir. Fiyatını hakkediyor mu indirimdeyken evet ama normal şartlarda kesinlikle hayır. Yastıklaması proraso menthol ile belki kıyaslayabilir ancak proraso Sandal ile kıyasa dahi giremez benim cildim icin bu, tamamen kendi düşüncem.(çok garip olduğunun farkındayım benimde beklentilerim en azından proraso sandaldan daha iyi olacağı yönündeydi ama kesinlikle çok daha kötü) Ne kadar fazla yükleme yaparsam yapayım köpüğü evet çok evet görünüm olarak krema gibi ama koruyuculuk kesinlikle görüntüsüyle alakasız. Ben stick sabunu rendeleyerek kaba basmıştım. Belki oralarda bir hata yapmış olabilirim diyeceğim ama başka nasıl yapılabilir onu da bilemedim. Sabunlara cildin alışma süresi olduğunu düşündüğümden 5 gün sürekli kullandım. Ondan sonra bu yorumları yapıyorum. Bence Arko’dan bir farkı yok belki kokusu ama onunda sabunun sonuna kadar kalacağını düşünmüyorum bir yerden sonra hafifleyen koku tamamen yok olacak gibi geliyor.