17/08/2020, Saat: 10:50
(08/06/2020, Saat: 23:04)Mükremin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa Bey Merhaba,
stokta olmayan jiletlerin ne zaman geleceği konusunda bir öngörünüz var mı?
(09/06/2020, Saat: 10:27)Perseus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa Bey sabun stoklarınız ne zaman yenilenecek acaba? Heyecanla bekliyoruz
(06/08/2020, Saat: 18:32)lim10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cevabı belli ama sormadan edemeyeceğim. Sabun ve kremlerde ilerleyen günlerde çeşitlilik olur mu acaba?
Hayırlı işler dilerim.
Merhabalar ,
Yavaş yavaş yaz sezonunu bitirirken stokları yenilemeye başladık ama jiletler daha yavaş yenileniyor.
(18/06/2020, Saat: 16:33)sohayli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @impaticaret Razorock Game Changer 0.84 düz modeli gelecek mi acaba?
Yola çıktı , gelecek , bekliyoruz.
(24/06/2020, Saat: 21:31)yakup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: TOBS kremlerini getirecek misiniz acaba? yakınlarda var mı bir plan? nereden temin edebilirim arkadaşlar?
Tobs planımız yok şimdilik . Yurtiçinde bulabileceğinizi sanmıyorum.
(31/07/2020, Saat: 03:05)edward Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ırish spring sabun hakkında bilgisi olan var mı? Yüz için sabun tavsiyesinde bulunacak var mı?
Yurtiçi ve yurtdışı piyasada bulunmuyor , üretiminin sonlandırıldığını duymuştum.
(16/08/2020, Saat: 05:32)umutatakul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraş dışı bir soru olacak ama sayfanızdaki ürünle alakalı olacak.
Halep sabunlarının defne oranıyla ilgili bir bilgi var mı acaba?
%90 Zeytin , %10 Defne . Defne oranını yükseltilmesi talebinde bulundum , tahrişe yol açabileceği için uygun bulunmadı.
(16/08/2020, Saat: 21:17)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Krem ve balsam göremedim ama. Ben mi göremedim acaba ya da Mustafa Bey mi eksik gördü? Büyük harfle Lea Krem ve Balsam yazsam daha etkili olur mu?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gülücük koymayı unutmuşum )
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorunun benden kaynaklandığını düşünüyorum
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com