16/09/2020, Saat: 01:44
@MetsGo abi ne demek ya. Hayat tıraş değil , tıraşı kesmek lazım arada Forumun yarısı atlet , yarısı boksör çıktı ben de eski müsabık sporcuyum. Nerde kimle çalışıyorsunuz ? En son 13 yıl önce üniversitelerarası 81 de oynadım ve bıraktım. 69-75 oynuyordum öncesinde. Aktif olarak antrenmanlara devam ediyorum , hatta sparring vs yapıyordum ta ki şu pandemiye kadar spor hayatımın kalan yarısı da koşmakla geçti ama şu menisküs duman etti sol dizimi. Açıkcası hala gözüm basmıyor koşmaya , biraz daha toplamam lazım.
@Cem.O44 hocam koşu ciddi bir seratonin kaynağıdır. Düzenli koşmaya başlarsanız cidden bırakamazsınız. Lakin amaca yönelik bir metodoloji hedeflenmiyorsa maksimum hızımızın %20-30 temposu ideal.patlayıcılık , sürat vs çalışılacaksa ayrı. Kuvvette dayanıklılık kazandırır ayrıca ortalama 40 dk jog la güzel de yağ yakılır.
@Cem.O44 hocam koşu ciddi bir seratonin kaynağıdır. Düzenli koşmaya başlarsanız cidden bırakamazsınız. Lakin amaca yönelik bir metodoloji hedeflenmiyorsa maksimum hızımızın %20-30 temposu ideal.patlayıcılık , sürat vs çalışılacaksa ayrı. Kuvvette dayanıklılık kazandırır ayrıca ortalama 40 dk jog la güzel de yağ yakılır.