16/09/2020, Saat: 02:35
(16/09/2020, Saat: 01:08)Cem.O44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu helva kabı benim saksıdan bozma köpürtme tasıma rakip olabilir,yarın hemen temin edilecek umarım vardır hala.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence o kap biraz büyük. Özellikle şu siyah küçük kaplara kıyasla. Bence bu helva kapı gereksiz bir arayış zaten plastigide kullan at.
En son impa resimlerinde gördügüm saçboyama kaplarının sarı yada neon rengi olanı hoşuma gitti. İhtiyacınız varsa bence bu kaplardan alın yada şokta 5 TL satılan üründen alın. Seramik isterseniz de şu meşhur mavi seramik kaseden alın. Bunlar en azından kullanışlılık,az yer kaplama ve görsel açıdan güzeller.
Evet helva kabında köpük yapabilirsiniz ama performans açısından yada görsel açıdan bir faydası olacagını sanmıyorum. Kutusunu yada kendisini kap olarak kullanmayacaksanız ayrıca yer kaplar.
Görsel,performans,kullanışlılık vs açısından bir faydası yoksa helva kabında neden köpük yapılır? Belki bana kızacak olanlar vardır fakat bu biraz gereksiz olmuş. Memnun kalıp kullanan olacagını sanmıyorum. Köpük yapılır mı? yapılır. bence bu kadar.