08/10/2020, Saat: 14:49
(08/10/2020, Saat: 12:20)biryantin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim. Keşke başlarken keşfetmiş olsaydım burayı ama öyle olmadı ve kendi çıkarımlarımla ilk aletim Merkur Futur oldu. Çok memnun olmadan kullandım bir yıl kadar ve burayı bulduktan sonra 34C aldım, şimdi daha mutluyum. Fabrika hatası ihtimali henüz Merkür ile yaşamadım ama ilerde bir EJ de almam diyemem, biraz fazla güzeller
Komşum ne yaptın Merkur Futur mu!!! Kusura bakma da , afedersin tam uçmuşsun )))
Öncelikle sana sıralamayı söyleyim: Tıraş Alet (DE Safety Razor (SR)) tipleri olarak:
Önce Closed Comb lar ile iyice bir deneyim kazan, sonra slant tıraş aletlerini dene, daha sonra ayarlı DE tıraş aletlerine geç ve en son da Open Comb ları dene.
Tıraş performans daha doğurusu sakalı kesme (agresiflik) sıralaması aşağıdaki gibi (bu benim sıralamam, görece olarak değişebilir elbette) :
Open Comb SR > Ayarlanabilir > Slant > Closed Comb
Not: Ayarlanabilir SR ile Slant arasındaki tercihim, Ayarlanabilir aletlerde agresiflik ayarını arttırabildiğinizden dolayı tıraş performansı daha iyi olduğu için Ayarlanabiliri ön sıralamaya koydum.