08/10/2020, Saat: 18:35
(08/10/2020, Saat: 17:53)kaman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın komşular yeni kullanmya başladığım 34c makinenin tıraşını çok beğenmeme rağmen boynumun yan bölgelerinde kızarıklık yaptı.Bu kızarıklığı ve küçük kan tanesini birikmelerini 20 yıldır genellikle yaşıyorum ve son iki yıldır elektrikli makine ile inceltiyordum.Sakallarım orta yumuşaklıkta ve haftada iki veya 3 kez tıraş olacağım.Elimi sertçe bir yere vursam elimde kanar o kadar hassas cildim var.37 c slant alsam faydalı olur mu?Ya da taraklı bir merkür modeli ile haftada bir tıraşa mı dönmeliyim.Beyaz proraso kullanıyorum başka bir kozmetik tavsiyeniz olur mu?Komşum öncelikle hoş geldiniz. Nasılsınız?
SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
34c ile ilgili sanırım biraz sıkıntı yaşadığınızı düşünüyorsunuz.
Bakın benim elimde şuan 2tane 34g, 1tane 34c ve 1tane de 37c var. Ve inanın 34 serisinden o kadar memnunum ki 34c den sonra, bir yetmedi iki tane 34g aldım
Islak klasik tıraşa başlayalı çok olmadı sanırım, en azından ben öyle hatırlıyorum. Forumda biraz vakit geçirin, sakal haritanızı çıkarın, bol bol video izleyin, elinizde hangi jiletler var bilmiyorum ama bu hobinin en ucuz kısmı jilet o yüzden farklı jiletler deneyin hemen suçu makinada aramayın. İsterseniz özelden yazın numaramı vereyim, istediğiniz zaman her konuda danışabilirsiniz. Çok eski olmamama rağmen elimden gelen her türlü yardımı dilimin döndüğünce anlatırım.
Biraz daha forumda vakit geçirip özellikle teknik ile ilgili bölümleri lütfen okuyun. Tekniğiniz oturduğunda ge doğru jileti (cildinize uygun) bulduğunuzda emin olun bütün sorunlarınız bitecek.
Bunların hepsinden sonra hala 34c değil de 37c almayı düşünürseniz haber verin gerekiyorsa sizdeki 34c ile 37c yi değiştirelim ama emin olun buna hiç gerek kalmayacak. Alet için bence zaten en doğru seçimi yapmışsınız.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi