16/10/2020, Saat: 09:44
(15/10/2020, Saat: 23:46)Müfettiş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İmpa ticarette çok güzel ve yeni ürünler var, fakat yaşadığım olumsuz deneyim sonucu hiçbirini alamıyorum, almıyorum. Zamanında firmadan eksik ürün gelmişti, mail ile durumu belirtmiştim ancak cevap alamamıştım. İlgili ürünün fiyatı cüzi bir rakamdı bu sebeple daha fazla peşine düşmedim, firma yetkilisi maili görmemiş de olabilir. Sonuç olarak da bir daha alışveriş yapmadım.
Merhabalar.
Öncelikle yaşanan sorun için özür dilerim ama "tavşan dağda tüfek evde" misali sorun yaşadığınızdan bihaberim.
En çok dikkat ettiğim husus ; başkasının 1 kuruşunu bile haksız yere gasp etmemektir.
Örneğin alıcı, 107tl toplam tutarı yukarı yuvarlayıp 110tl gönderebiliyor , pakete extra jilet vs. ekleyip hak yerini bulmuş olsun diyoruz.
Kimsenin bende 1 kuruş alacağı yok diyebilmek iftihar kaynağımdı ama siz bu iddiama gölge düşürdünüz )
Cüzi rakam oluşu hiç önemli değil , lütfen özelden yazın , hakkı teslim edeyim , ürün almamaya devam edebilirsiniz , hür iradenizdir ama şu soruna nokta koyalım
Keyifli tıraşlarınız olsun
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com