07/10/2012, Saat: 23:49
Yorum bildiren arkadaşlara teşekkürler, ben bu işleri sizler kadar bilmiyorum. Çok önceleri pederin eski makinesiyle bir iki traş denemesi yapmışlığım var o kadar. Gilette marka adjustable bir aletti ama tam olarak hangi modeldi hatırlamıyorum. Neyse şimdi nereden aklıma geldiyse tekrar denemek istedim bu eski usul traşı. Yeni nesil 3-5-8 bıçaklılar işimi görmüyor, onlarla traş olmak benim için kesinlikle bir eziyet.. Tek bıçaklı permatik alıyorum, ucunu kırarak traş oluyorum, şimdilik benim için en kolay traş şekli bu. Ancak onunla da yakın traş olamıyorum, senelerdir sinekkaydı traş olamadım diyebilirim, halime acıyorum
Arkadaşlar söylediğim gibi yeni bir traş takımı topluyorum ve razordan başka best badger fırça aldım, yanında da paslanmaz çelik kase aldım sabun basmak için. Forumda bakıyorum da genelde ahşap tercih ediliyor nedense, ben bu kaseyi almakla iyi mi ettim kötü mü ettim emin değilim.. Bir de arko nun sabunundan mı alayım? Yoksa başka önereceğiniz bir ürün var mı?
Arkadaşlar söylediğim gibi yeni bir traş takımı topluyorum ve razordan başka best badger fırça aldım, yanında da paslanmaz çelik kase aldım sabun basmak için. Forumda bakıyorum da genelde ahşap tercih ediliyor nedense, ben bu kaseyi almakla iyi mi ettim kötü mü ettim emin değilim.. Bir de arko nun sabunundan mı alayım? Yoksa başka önereceğiniz bir ürün var mı?