(13/12/2011, Saat: 16:49)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sizdeki shark ın resmini çekip yükleyebilir misiniz acaba???*******************
Saygılar
(13/12/2011, Saat: 16:33)teks55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın papazerigi aslında ben de forumlarda adı çokça geçen rapira ve perma sharp'ı kullanmadan önce nasıl bir performans göstereceklerini heyecanla karışık bir merak içinde bekliyor ve bir an önce denemek için sabırsızlanıyordum;ben de sizin gibi düşündüm acaba bendeki rapira ve perma'lar sahtemi diye? Kullandığım shark bariz olarak farklı.Şimdi düşünüyorum: 'acaba 100'lük shark alsam bunun gibi çıkar mı?' diye.İnternetten sağlam shark satan site bulmam lazım veya bilen birinden alınacak yeri öğrenmek gerekecek..
Sayın papazerigi resmini çekeceğim shark kalmadığından berberimden 1 kutu shark alıp hiç kullanmadan
resmini çektim,onun içim mesajınıza cevabım biraz gecikti;kusura bakmayın..Burada şunu da belirtmekte fayda var,kutusu burada feather'e benziyor;internette shark satan sitelerin ambalajları sanki bundan farklı gibi,acaba bıçaklar arasında da fark çıkar mı diye düşünmedim değil.Sitelerde satışı yapılan yüzlükler de aynı bu ambalajdan mı acaba,sanki bana perma sharp gibi kağıt ambalaj izlenimi verdi;alıp kullanan varsa bu yüzlüklerden,bilgi verirse memnun olurum.Yoksa gidip berberimden rica eder internettekilere hiç bulaşmam..