12/01/2021, Saat: 00:18
Arkonun sensitive,Cool,comfort krem kremlerini denemiştim bu akşam da hydrate olanı denemek istedim. Sensitive bende kaşıntı yaptı , Coolu hiç beğenmedim ne köpük ne kayganlık nede serinlik hissi vardı, comfort iyi köpük ve kayganlık veriyor ama nedense hydrate ( yeşil kutu) çok güzel bir tıraş ve sonrası da cilt bıraktı. Hydrate yi 3 kutu bulup almıştım artık bulunmuyor pek. Kremi üzüm tanesi kadar sıkıp yüzüme yaydım yaqi 26 mm fırçanın suyunu 3 defa silkeleyerek yüzde kopurtme ye başladım.İlk başta hiç kopurmuyor derken fırçaya azar azar su verdikçe çok kalın olmasada güzel bir köpük yaptı. Krem suyu seviyor. Tıraş esnasında günlük kullandığım baili 176 ve Astra yeşil jilet baya kaygan ve tahrissiz bir tıraş verdi. Kremin içinde az biraz mentol var zaten içeriğinde yazmışlar. Ve tıraş sonrası hafif bir serinlik ve yumuşacık bir cilt bıraktı. Tıraş sonrası hiçbir şey kullanmadım. Yani en çok hydrate ve comfort olanını beğendim şimdiye kadar ama ikiside üretimden kalkmış. Arkoyu anlamak gerçekten zor. Elimdeki kremleri bitince artık arko kremlere elveda diyeceğim.
Kartallar yüksekten uçar