19/04/2021, Saat: 09:32
(19/04/2021, Saat: 09:18)Oldstyle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"Uzunluomer" Komşum bunu okuduğu zaman daha bilgili komşularımın ekleyeceğini umaraktan; Daha yeni başladığınız için cildinizin üstündeki güvenli tabaka hatalarınızı telöre ediyor. Şöyle açıklayayım ben yeri geliyor ertesi günüde ustura ile tıraş olmuşluğum oluyordu toplantı vs. Daha sonra cildimde hiç tahriş olmasa da siyah tahriş lekeleri gibi lekeler oluştu. Anladım ki ustura ile günlük tıraş olarak cildime zarar veriyorum. Srx ağır bir ustura olduğundan dolayı agresif bir ustura. Hele ki yaz aylarında terleme vs gib idoğal etkenlerden dolayı daha bi yanma olacaktır. Jileti mümkün olduğunca içeride tutan Srx kadar agrefis olmayan usturalar daha efektif sonuçlar verecektir bana göre. Ama illaki Srx kullanılacaksa yüz hazırlığı ve doğru jilet seçimi çok önemli. 1 yıldır ustura ile tıraş olurum. Pazar günü tıraşı dışında 2 güne bir hafta içi tıraşlarımda dudaklarımın sağ ve sol alt kenarlarını çeneye yakın hala DE alet kullandığım zamanlar olur.
Benim bakış açım usturada tek perdede aldığım verim üzerine bı yorumdu fakat sizin değindiğimiz konu hakikaten daha önemli ve tecrübeyle kazanılan bı bakış açısı bu arada seç üzerinde siz hangi jileti tercih ediyorsunuz acaba